Wednesday, February 20, 2008

Entahlah...

Aku jadikan internet sebagai salah satu medium untuk aku;

1. berhibur.
2. mencari kawan
3. berhubung dengan kawan-kawan
4. sumber idea
5. sumber inspirasi
6. pencarian maklumat
7. percarian peluang

Aku tak suka untuk bertekak atau bergaduh dalam mana-mana forum atau apa sahaja ruang yang sedemikian. Bagi aku pergaduhan atau pertengkaran dalam forum adalah satu tindakan yang bacul atau penakut. Bak kata member-member aku dulu, "takde telur".

Macam satu quote dari sahabat aku, " fighting in the internet is like back-bitching. Tak gentle."

Thats all.

4 comments:

athena said...

hehe..fighting online? hanya utk geek, right bro?hehe

rambo said...

ya. u just right.

j or ji said...

beb..gua fikir2 kan...apa pun benda,kalau dapat kat budak kita,malaysia,melayu ke..mesti ada gaduh skit lah...hehe..sapa tak bergaduh kat iRc? buat blog gaduh..main moto,gaduh..bola,gaduh..pegi naik angkasa=gaduh.main politik=gaduh...

kat internet boleh berkenalan dgn pompuan beb....dan main pompuan kita gaduh tak??? PALING BANYAK!

hehe..

rambo said...

hahaha...btol jugak tu jorji. gaduh2 gurau pasal bola tu biasa la kan?

*ketawa kecil