Thursday, April 17, 2008

Gone and i'll be back.

Aku akan ke ibukota semula petang ini.

Esok ada sedikit urusan di pejabat baru. Berbincang tentang sedikit tugasan, mengambil offer letter dan berbincang tentang site yang bakal aku pergi.

Mungkin dua hari ini, aku tiada di meja pengadilan ini..err...maksud aku meja komputer ini untuk post apa-apa entri.

So, i'll be back.

5 comments:

Pakcik Luar Otak said...

Sampai KL ambik tren RapidKL sampai Dang Wangi tukar naik Monorel. Otw ke situ kau akan aww, owh, dan klimaks yang setara, bila ketemu dengan tandas awam berkonsep vending machine. Kalau tak biasa bisa terkincit dikhalayak. Biasa-biasakan.

Anonymous said...

heheh congrats bo!!!
nanti aku dah bleh tukar name dlm phonebook lah. hahahahaha

pipiyapong said...

eh lu misi kat mana kali ni? vietnam? arab saudi? mimaland?

Riezal said...

salam berhijrah my pren:)

rambo said...

Pachilo - aduh. sebagai budak kampung baru nak keluar, ngeri wa denga.

anon - silalah. Awriite.

Pipi - dalam negeri je. Padang Jawa, Banting dan Jelapang. Sesekali ke filiphines, singapore, indonesia dan thailand. tapi tu misi tahun depan kot.

Riezal - tq!