Saturday, July 17, 2010

Untuk mak gua sempena Hari Lahir ke 59 tahun 2 hari lepas.

Sejak akhir akhir ni, gua memang tidur awal. Dengan erti kata lain, tertidur lepas maghrib. Lantas gua terlupa post entri entri wajib setiap tahun gua.



Bila gua search lagu lagu untuk mak, gua nampak tajuk ni. Dengan pantas gua copy embed, post kat sini.

Lirik di sini.

Mungkin gua ada senyum yang sama dengan mak gua tapi, mata biru tu sure tak ada. Oh, lagi satu, memang gua sweet pun. Macam gula batu.

Happy birthday Mak!

1 comment:

i'm the girL said...

happy birthday makkkkkkkkkkkkcik :D