Saturday, August 07, 2010

Nota untuk minda.

Dikala rakan rakan sedang berkira kira, sedang berfikir fikir, sedang bertilik tilik, nama nama terbaik untuk anak yang bakal dilahirkan, atau anak kedua yang bakal lahir, gua pula tengah sibuk fikir macam mana nak dapat 'stamina' yang ada lambang pistol bangsa revolver yang tunjuk ke arah kanan bagi membolehkan gua 'fight' dengan lebih banyak lagi.

Atau, dengan bahasa mudahnya, kawan kawan lain dah nak ada anak, gua masih lagi sibuk dengan Mafia Wars gua.

Ah, rilek-rilek sudah.

Sampai point of complete each other tu, jadi la kang.

Tapi, kalau tak sampai gak, apa cerita?!

GULP!

7 comments:

bidan said...

first

SUTINAH ya ini SUTINAH said...

sebenarnya lu dah cuak..gua tauu..

laki cikgu kimia said...

bagaimana dengan kenderaan dua roda? sudah mula?

iyan said...

nasib baik gua muda lagi...

Anonymous said...

Hidup ni kena ade perancangan. Tak de sesuatu yang akan berlaku secara tiba-tiba.
"Tuhan tidak boleh mengubah nasib manusia, tetapi manusia yang hanya boleh mengubah nasibnya sendiri".
So,fikir-fikirkanlah.........

SiGedikDariScotland said...

isyyy! Jangan lu fikir camtu bo. insyaAllah jodoh lu akan sampai jugak.

lu start je baca buku nama-nama yang baik untuk bakal anak.hehe

Rembo said...

bidan - bidan ke bidet?

sutinah - perghh lu ada psychic ke?

nas - belum lagi.

iyan - sama la dengan gua.

anon - thnx for the words.

gha - inysaallah.