Friday, January 06, 2012

06012012: Re-cap.

Pejam celik pejam celik. That's it. New year sudah. Ni pun dah seminggu dah berlalu. Cepat, memang cepat.

Oleh yang demikian, gua cuba untuk re-cap semula perjalanan emo-inc.blogspot.com ni. Seingat gua, tahun lepas adalah tahun yang paling tak komited untuk dua menulis lalu update kat sini.

Kenapa? Gua sendiri tak pasti.

Tak banyak benda yang berlaku sangat pun sebenarnya tahun lepas yang gua nak re-cap.

Antaranya, kes pembuluh darah gua mula tersumbat, pengalaman hidup di Bangkok, pengalaman masuk kelab bogel di Thailand, Batam dah berubah, main gila lawat War Museum Penang malam malam buta, mula jatuh cinta dengan basikal, kisah body gua semakin solid dan berbonjol, kes gua dah mula pakai cincin silver dan cinta gua pakai cincin emas, pengalaman pertama naik kapal terbang ke Philippines.
Link

Tu je. Tak banyak pun.

Tapi, tahun ini, gua cuba.

Lets make the letup strike back. Tak gitu King?

2 comments:

laki cikgu kimia said...

BEM dulu pastu IEM heh

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)