Monday, August 03, 2009

Malam minggu hari itu, gua terbang ke Awan Biru.

* Gua saja bagi efek gegar-gegar. Baru konsert!


Gua tak ada banyak masa nak bebel panjang-panjang.

Tengkuk gua lenguh, tangan gua lenguh, badan gua sakit-sakit, kaki gua sengal-sengal. Penat. Kesimpulan gua 3/4 puas hati. Search memang buat gua kene rasuk dan terbang ke awan biru.

Tukar management bang Amy. Suruh dia hired sound engineer dari Jepun yang biasa lu guna tu!


13 comments:

j or ji said...

kasi la full review dari minit pertama bang!

gua tak pi..nak tau gak apa cerita

ainfazrin said...

*jeles*

arrrrrrggggggggghhhhhhhhh.

ish!
tapi happy for ko la, dpt gi. (in denial gile statement aku) hahaha. bestnye bo!

DIK AN said...

Huh! Tak rasa nak jeles langsunglah!

Rajuna said...

poyo
ingat dah rok sangat.
gua penah tengok Zero February. Lagi rare ah. piirah.

mynncinonet said...

ceyt. punyer tgu die review awan biru ni skali bebel ni jeh??? haish..

zan said...

Percayalah cakap wa..sound macam cilake tu bukan pasal sound engineer..

Akira Yamaushi tu pun "just" monitor engineer je..

Tunggu wa buat full review..

Anonymous said...

jgn marah bro. Amy.
Dia dah tua...


;P
S.YanaZ

Rambo said...

ji - lu baca ppypng punya la. gua tak ada masa skang ni.

ain - err...tak bape best sebenarnya.

dik an - siapa suruh lu jeles?!

juna - aku sumpah untuk luku kepala kau kalau aku jumpa.

min - tadak masa, tadak mood.

zan - hah. stay tuned. gua dah tak sabar2 nak dengar dari mulut lu plak. macam-macam dah gua dengar ni.

syanaz - sikit pun wa tak marah dia.

cLinaku said...

aku tak pegi...
keciwa jugak..hukhuk..

dewajiwa said...

kat TV1 citer gak pasal sound trouble nih (gila desperate sampai tengok TV1 punya info). rasanya kalau buat kat hall lagi berdengung macam konsert unplugged dulu..

Rambo said...

clinaku - laaa. awat tak pegi? hehehe

dewajiwa - pergghhh...sampai macam tu sekali.

iyan said...

cilakak juna!
zero february yang lu ketengahkan...
jgn main-main band tuh...
gua tengok derang punya 1st show dengan last show tuh...
minat tak minat lar kan....
hahahaha

Rambo said...

babi! Aku tendang perut kau kang!