Monday, April 26, 2010

Senarai hajat.

Walaupun dah nak masuk bulan Mei, gua tetap ada senarai hajat.

Gua harap dengan adanya senarai hajat ini, gua akan betulkan mind set gua terhadap kerja gua dan mampu menggerakkan gua supaya bertambah rajin dah bersungguh sungguh.

1. Zippo lighter. - DONE
2. Oakley shade. Hijinx or Gascan.
3. NB shoe or Asics or Adidas. Working purpose.
4. Vans or All Star high cut. Melaram purpose.
5. External hard disk. Buffalo or WD.
6. Crocs sandle (?).
7. Billabong or QS beach bermuda.
8. Bearing for my Alfa’s engine.
9. Variator for my Alfa’s engine.
10. Giant or Specialized or GT or Orbea or Cinelli (?) bicycle.
11. Nike messenger (?) bag or Deuter Hydrapack.
12. Ring. Ring...??

Amin.

15 comments:

frH said...

peh .. giant .. yeahhh. jgn lupe amik gamba tepek kt blog bile dah ada giant nnt ..

crocs sandle tu kau bleh dpt depan sate hj samuri .. belambak gile pattern .. pakai crocs ori pon xguna bile ada org tanya eh ni crocs pasar mlm eh?

Rembo said...

pergh nasib baik kau tak komen pasal ring. muahahahaha

j or ji said...

caya gak selera lu

jo said...

haha..
gua pun ada list serupa ini.
tapi masa kerja pun sempat tidur. apa ada hal.rumet

jo said...

oh. perkataan 'rumet' tu gua nak tulis masa dia suruh verify word.

Lil^GriZzLe said...

melampau lu punya list bo. kalah list barang hantaran :P

Rembo said...

ji - bab kasut tu sama ngn lu kan?

jo - ke budak johor je selalu camni? hehehe. gua siap pening kejap rumet tu mende ape.

gha - ni baru sebahagian. yang mana gua kejar dalam masa sebelum raya.

Rajuna said...

peh.
pengaruh MM siak. ha ha ha

Rembo said...

gua dah join budak budak Penang Road.

ainfazrin said...

HD buffalo yang maroon / pink smart dan comel gile ok.

er. pompuan ni hard disk pun dia bantai nak labelkan comel. haha.

RING?? hehe. saje bikin kanchong. :P Go Rembo Go!

iyan said...

Hijinx bo...
sebab de cover mata lu penuh...
gua setia sampai skang dgn hijinx gua..
gascan ade lubang bahagian bwh...
tak fit...
gua ade port baik oakley murah...
amacam? balik penang roger gua.

Rembo said...

ain - kanchong apa? kantong aku tau la.

Iyan - ngam kan hijinx? aritu gua try lense biru, perghh...mmg masyuk. murah? mana area?

T h e K i t C s H w a Y said...

lu gilelah..hajat nak smpai 12.
Jap.eh btolke napsu laki laki ada satu je perempuan sembilan? tpoo ah!

ainfazrin said...

kanchong tu mcm kecoh. roommate aku dulu budak temasek, dia dok guna masa belajo dulu.

Rembo said...

kit - apa nak geli. this kinda motivation. come on, money make world goes around.

ain - owh ok.