Thursday, June 03, 2010

Efek selepas ditegur kakak operator.

Sejak pengalaman ngeri gua ni, gua memang tak selincah dulu. Tak se'fit' minggu lepas. Badan gua mula sakit sakit sana sini.

Masuk malam semalam, dah dua malam straight gua tidur tak tutup lampu. Bukan sebab apa, cuma gua terus tertidur bila habis baca Memories of My Melancholy Whore. Bangun pagi, badan rasa tak berapa sedap.

Mata manjang mengantuk. Kelapa blur blur, masuk tengah hari baru ok sikit.

Sekarang ni, hidung gua mula tersumbat. Tekak dah mula sakit. Kepala berat sikit. Badan panas sejuk panas sejuk.

Oh tidak. Jangan demam sudah hujung minggu ni, selain daripada gua nak repair aircond serta alignment kereta hitam gua supaya 'ketat' sikit masuk selekoh selekoh kat highway area Ipoh, gua nak juga tengok band berprofil tinggi ni beraksi kat Frinjan.

Kuang ajaq punya jumpsuit, ini semula salah lu!

3 comments:

Min Miin said...

err..nak tanye..best x cite tuh?

Rembo said...

erm...blom habis baca lagi. Masih belum ada masa.

Rajuna said...

power.

dah berapa lama kau tak beli mangga?
haha