Thursday, July 23, 2009

Gembira macam dapat tangkap setan.


Tok guru gua pernah cakap...err...tulis, kalau tak ada idea, tapi menggatal nak update, nak kasi blog duduk paling atas kat page Hilang Punca, letak gambar sudah.

Settle.

***

Tersasar jauh dah ni. Niat asal gua nak tunjuk nombor cantik tu. Number of the Beast.

9 comments:

Bean Jinai said...

celaka..! gua kena getah la ni.

Lil^GriZzLe A said...

ha ha ha~ ko memang blogger sejati lah! :D


ps: weh, aku link blog ko.suka bebeno aku nak baca :)

DIK AN said...

Memang setan! Tepek gamba seketul dua, x bran?

Pipiyapong said...

Macam setan!!

laki cikgu kimia said...

-kata2 kesat-

StingRay said...

haha...




memang dah duduk kat atas pun.


berkesan.

Rambo said...

bean - ha ha ha.

gha - my pleasure.

dik an -xpe. page ni bukan album gambar.

king - pehal?! bju da print?

nas - takpe. halal menge'fuck' disini.

stingray - hai!

dewajiwa said...

peh..
terus jadi orang ke-60 kena getah. heheh. lepas nie kena jaga-jaga dengan snippet

Rambo said...

itu semua propaganda je. jupa fikir pada masa yang sama, ada 10 orang dlm link kau yang akan update.

mana mungkin wa seorang yg kat atas.

Tadaaaa!