Friday, September 14, 2007

Kekeringan idea

Aku tak ada idea sebab aku blur.Aku blur sebab;

1. lapar

2. haus

3. takde rokok

4. ngantuk

haha!!

3 comments:

Gula Kapas said...

Kalu camtu.. sah lepas bukak posa ko dah xblur and kebanjiran idea, kan! ;p

Pasal time tu ko dah..
1. Kenyang tahap membuntal
2. Dah tak haus dah
3. Dah berasap ngalahkan serombong kilang
4. Dah celik pasal nak g merayap tah merata hala

rambo said...

haha..terrer ko ekh..

Gula Kapas said...

@ rambo

Terer mende? Terer jadi loyar burok?

Ha'ah! Part tu aku memang terer :p

Suh study ke blajo agama memang hancor jahanam :p

Dalam kebosanan dan kepincangan masa aku, aku dapat gak idea dari ko yang takde idea *ha~ha~!* ;p

Nah.. idea yang tak ori :p
http://gulaley.blogspot.com/2007/09/rock-kapak-pak-pandir-yang-remeh-temeh.html