Tuesday, May 13, 2008

Bila aku sorang-sorang kat office.

Sudah masuk minggu yang kedua aku menyambung karrier. Semuanya berjalan dengan lancar setakat ini.

Semalam untuk sekalian kalinya, aku pergi ke site. Texas Instrument. Macam biasa. Dapat complain daripada customer. Ada sedikit kerosakkan pada mesin.

Selesai kerja. Join sales team melahu di smoking area. Sembang-sembang, bual-bual. Ikut hati aku malas hendak join mereka. Mahu balik ke rumah saja. Penat!

"wah besarnya jam awak!" sales manager tegur aku.

"biasa-lah. Ami James, boss." aku jawap.

"owh...you pun tengok rancangan Miami Ink ya?"

"Orang muda." aku jawap sambil sengih.

Aku tidak tahu la dia betul-betul tengok rancangan itu ataupun dia Google ke apa.

4 comments:

e.a.m.y said...

hehe

mst dia pakai maxis broadband tuh

ciKenit said...

ahaha...
ciki baru jek meng'google' ami james.
:p

ketinggalan yek ciki ni?
haih.
:-<

Rambo said...

eamy - manade. dia pakai combo streamyx kot.

ciki - ala...tak ramai kot yang tgk Miami Ink tu. jgn risau hehehe lgpun bukan femes macam AF.

ciKenit said...

AF??
cis...
kasik rm200 suh ngadap sejam nengok AF pun ciki reject.
tak kuase.
:-<