Friday, September 05, 2008

Malam tadi gua buat percubaan nekad. Pergi surau untuk terawikh seorang diri.

Hasilnya.

Perasaan perfect strangers itu kekal sampai ke gua hendak tidur. Dalam bulan ini sahaja sudah dua kali gua berhadapan dengan masalah perasaan macam ini. Lagi satu time malam puasa pertama, gua pergi surau belakang rumah taman gua.

Nasib ada teman yang mahu mendengar. Terima kasih.

14 comments:

ciKenit said...

waaaaaaaaaaaaaaah!
bagus ni.
*clap2 hand*

l.i.f.e said...

perasaan apa eh? camne rasa dia?

terangkan ah sikit

Rambo said...

ciki - tq. heee

life - perasaan terasing dlm tmpt sndr. ok2 mcm masa mula2 baru pindah sekolah. duduk diam2 kt tmpt sndiri sbb xde kenal sapa2. amacam?

aRe You? said...

whoaaaa congrats!!

i cam nk g jgk...tp tetibe red flag

hihihihi

or0 said...

woh... same ngan aku gak ler.. first day aku solat kat masjid wilayah, mmg super duper total stranger beb.. yg aku kenal kat situ just bapak abang ipar aku n najib... (berapa ramai nak bersalam ngan die, tp aku buat dono aje... anti BN uhuhuh...)

2nd time solat terawih semalam, kat surau yg memang dekat sangat ngan rumah aku (200m shj). ya, mmg aku xkenal sesape langsung + sejuk..

Rambo said...

ayu - tq2. tape kan ke sebulan ramadhan itu?

oro - peh bro.same eh? lu dtg tmn gua la. baru tak perfect stranger. weh, pecite bazar ramadhan rojo weh. ikan tuka bakar. peeehhh.

poyotito's said...

peh..ini malam gua mesti pegi surau jugak!

S.YanaZ said...

BO,
x pe.

As long TUHAN kenal sama lu.

Rajuna said...

tahniah!!

pipiyapong said...

lu terawikh sorang je? gila ke? surau mana? takde imam ke surau tu? jemaah semua dah sesat ke?

KARKADEWA said...

astaga....
eh...
mane orang kiri kanan ni...???
lu mmg layak tgk cite SEPI...

apek terror said...

terawih??? serius??

*geleng2 kepale...

Rambo said...

poyo tito - ayuh!

syanaz - yep. btol2.

rajuna - tq

pp - ada pi. sume ada. lu jgn risau sangat.

karka - fuh feveret movie tu.

apek - yerp! gua pesan sikit boleh tak? jgn radikal sangat boleh kan??

or0 said...

bo, bebudak aku (bdk letrik ler) nak wat majlis melantak time waktu maghrib ari sabtu nih...

tempat tak tahu lagi sbb nak booking kat dewan felda dah penuh pulak..

aku suda menghantar emel kepada ko kalo ko berminat...