Tuesday, November 03, 2009

Ini entri marah!! [4]

"Wa flying kick juga mesin ni kang!!" ujar Rembo dalam keadaan hati panas.

"Sabar Bo, sabar." Chong cuba menenangkan Rembo.

"Nak sabar mende lagi ni bro. Nak tunggu table mounter punya temperature up pun lambat gila babi. Siap kalau letak telur boleh menetas jadi anak ayam dia punya lama. Dari pagi tadi lagi duk tercongok kat sini. Bubble kat belakang wafer tu tak settle lagi."

"Ye ho."

"Hah, lu pun tahu. Dasar tape murah!!! Phuiiihhhh!!!!" jelas kemarahan Rembo disitu,

Tapi dia lupa. Dia pakai face mask. Ludahnya tak lepas ke lantai.

Sikit lagi customer punya troli nak di terajang-nya. Rembo kalau dah hatinya panas, memang semua tak kena.

Sekarang, Rembo tengah bersandar tepi mesin. Sikit lagi, kalau tak boleh juga, kalau bubble kat wafer tak hilang juga, memang kena 'kencing' la customer Rembo ini.

Settle.

4 comments:

dewajiwa said...

mesin apa yang lu orang dok repair nih Rem?
wah..sekarang gaya penceritaan sudah tukar eh.
cerita dari sudut orang ketiga plaks. best.

eamy said...

hah! sy pun panas jek hari ni, sama lah kita.

frH said...

hahaha mesti ludah kau tu tertepek kat pipi kau blk kan ... hahahahahahahhaha

Rambo said...

dewa - polish grinder. he he he

eamy - chill chill. hehehe

frh - aku tipu je tu. exxagerate. he he he