Wednesday, March 26, 2008

Wa dah tepu ok!

rambo said...

eleh...silap-silap sendiri buat. mana kita orang tau.

March 25, 2008 4:50 AM

Sailor Chan said...

Benci betul aku, kau tulis gitu Bo. Penuh prejudis.

March 25, 2008 11:37 PM [kat warung, bukan dalam blog ok!]

Ok. Bukankah prejudis itu permainan seharian kita? Jangan marah. Nanti kita pergi makan Nasi Beriyani Mad Shah.

Lagipun aku sangat tepu. Bukan kau tak tahu. Semua orang tahi..err..maksud aku tahu aku tengah tepu sekarang ni.

Sel-sel darah merah yang bawa oksigen ke otak aku pun dah tercemar dengan racun-racun daripada asap Dunhill biru aku. Entah berapa percent je oksigen yang sampai.

Kiranya sekarang ini, otak aku bukan berada pada tahap unggul. Tahap optimum.

Faham kan?

4 comments:

Sailor Chan said...

jangan published nama betul aku. Rahsia.

rambo said...

tauuu....

pipiyapong said...

cheh..rahsia rahsia pulak..cucuk dengan pisau rambo kang..

rambo said...

marah la dia kat page dia. Eh budak PP ni kang!