Thursday, March 06, 2008

Aku dan maifestoku untuk Pundak!! Sorak! Sorak!

Pertamanya, terima kasih kepada Presiden Pazuzu yang telah memberi peluang untuk say abertanding bagi parlimen Sri Gading ini.

Keduanya, maaf sebab terlambat. Tapi biasanya last minute prepare ni akan jadi hebat.

Berikut merupakan manifestoku.

1. Intensif kepada sekalian hardcore dan punk yang 'true' sebanyak RM 100 sebulan bagi memudahkan mereka bergerak ke gig atau memulakan penulisan. Saya percaya dengan menjadi sebagai HC ata Punk akan memberikan satu fenomena yang berlainan dalam kepala mereka apabila mereka dewasa kelak.

2. Mewujudkan lebih banyak studio Jamming bagi memudahkan anak muda mengeluarkan suara anak muda mereka. Satu taman satu studio. Amacam?

3. Mewujudkan satu track perlumbaan sepanjang 5 hingga 10 kilometer. Tegak je. Tak payah selekoh2. Ni kerana ramai sangat orang nak berlumba kat kawasan Parlimen Sri Gading ni. Tak kirala motor ke kereta ke. Even bas sekalipun.

Haha amacam?

1 comment:

xxmywordxx said...

tp lu dh kalah...hehe...
why x de wat ceramah kat memane...