Wednesday, June 04, 2008

Kairou atau Cairo? Tibet atau Tybet?


*Ni apa cerita ni??!!


"Ohaiyougozaimasu."

"Ohaiyougozaimasu Kairo."

Kairo atau Cairo?

Lantak korang la. Janji boleh panggil aku sudah. Korang tahu nak panggil aku apa, aku tahu korang panggil aku.

Tepat jam 11:45 pagi. Waktu makan tengah hari. Masing-masing pergi ke kantin dengan kadar laju. Perut sudah lapar.

Sluuurrrrpp..aku hirup sup.

"Kairou. its a po-ku soup-ne!"

Mahu tersembur sup itu dari mulut aku. Fuck!!

Damn. Apa pasal korang tak bagitau aku awal-awal. Biasa sup sayur je. Berpeluh aku sekejap.

Mana aku hendak cari tanah bersih kat tengah bandar Hachioji ni??
Pakai air malt ke air anggut ke boleh ke??

8 comments:

or0 said...

pastu ko bli sup lain ke?

mane gambo harajuku nye nih.. maid cafe ker..

tomok said...

bo........minyak kt tanahair naik lg 80 sen.......apa cite.....minyak kt sana murah x....

eamy said...

hahahaha

sup b*bi kah?

sedap?

or0 said...

berkenaan gambar, nak google ko pegi kat

http://64.233.189.104/

itu ip add google US, bese arr google punye localization..sbb tu nihonggo jer..

Rambo said...

oro-xla. biar je. sebab makan set. aku belum pergi harajuku lagi. x sempat.

tomok - wa tau. pagi2 lagi aku dah online the star.

eamy - hmmm...mcm sup ayam

ThisGunIsHeavy said...

wah jaki sungguh aku... bila lak aku boleh g sana.. boss aku janji nak anto aku kat sana... tapi janji tinggal janji jer...

hmmp...

cuba enko tackle sorang awek jepun tu... aku dengar dari sumber yg boleh dipercayai, katanya awek jepun nie minat kat mamat2 sawo matang cam org mesia.. cuba la ek..

hehehehe

Rambo said...

gun - releks. ada rezki boleh sampai. owh yke? tapi susah nak comunicate la..

ciKenit said...

woho...
po-ku sup ne...?
caya lah rambo.
tak sengaje tetelan, takpe kot.
takkan kamu nak gargle air tanah lak kan?
haha...

po-ku a.k.a pork...
sangat kiyut bunyi dia.
haha.
=))