Monday, June 30, 2008

Tuhan, terima kasih kerana hadiahkan aku SEPI untuk hari lahirku.

Andai aku di beri pilihan penyakit, aku akan pilih penyakit Multiple Identity/Personality.

Agar aku boleh jadi seperti Adam dan Ilyana serta Suzy atau Sufi dan Marya atau Ean dan Imann serta Khalil.

Andai aku di beri pilihan untuk menjadi siapa, akan aku pilih Kabir Bahtiar sebagai pengganti diri aku.

Agar aku mampu memuaskan hati seorang yang beremosi selalu. Agar aku dapat menitiskan airmata seorang pujangga. Agar aku dapat meruntuhkan ego lelaki.

Tidak terkata menonton Sepi. Aku terlalu kagum dengan seni yang di sampaikan oleh Kabir Bahtiar.

Kamu memang Genius.

4 comments:

frh-dah-nak-tawen said...

dah g eh..
aku baru nak g mlm ni ..

saiful said...

first of all aku nak jwp WELCOME.. coz based on ur entri title...hehe..

frh said...

aku dah tgk sepi mlm td .. skrg baru aku paham kenapa kau suke sgt cite ni .. but for me, cinta is much better.

Rambo said...

frh - Cinta is Cinta, sepi is sepi. btol? Aku rasa aku ialah ADAM.

Saiful - kau taknak ngaku jadi MOHD SAIFUL BUKHARI pulak?