Tuesday, October 28, 2008

Bila gua pergi kerja sudah dengar suara JJ dan Rudy dan gua balik kerja dengar suara Natalie semula, maknanya gua semakin pulih.

Gua sudah tanggalkan segala sticky note yang kaler kuning gua dari notice board minda gua, gua sudah cabut satu persatu gambar kenangan dari album ingatan gua, gua selesai letak dalam kotak simpanan peribadi hati gua, seal kemas-kemas.

Hati kecil gua berkata-kata, enough is just enough. Life goes on.

10 comments:

ilazz said...

kalau nk nyanyi lagu raindrop tu, jgn lupa ajak skali ekk..

Tp kita tukor jd metal ndak?? :P

~huhuhu~

frH said...

~ tukar sticky note kaler biru laa

~ bakar itu kotak!!

~ GOOD!!!

Rambo said...

ilazz - fuh metal? ok gk tu.

frh - jgn la bakar. lu punya kotak tu pun ada lagi. semua ada lagi. heh3

CritiCalThinKer said...

happy 4 u bro..

Si Jambi Darat said...

bgus bo..lu dah kembali ke pangkal jalan!

l.i.f.e said...

bagus. selamat berjaya

Rambo said...

crtclthnkr, endy, life - hahaha. tq2. life goes on aite?

apek terror said...

asyik2 semua org suruh lu relax...jom la g jogging ape barang relax mcm org tua...

Rambo said...

huh joging?! shahril naik haji la lu jog!

Hafez Rachwan said...

ak ingat blog ko dh mati,
dulu ak singgah asik xupdate jer..hehe


ala lupe je yg lepas,
bukak buku baru..
oppps silap, beli note baru..
kaler hitam, tulis guna liquid..hehe
bkn liquor, ok!