Friday, October 17, 2008

Solofighter: alive or dead?

Gua masih lagi kontang idea. Sekadar menjalankan kehidupan dalam satu garis melintang. Bertatih-tatih gua berjalan mengikuti garisan itu.

Lagu hardcore sana sini pun masih belum menjana idea bernas gua untuk menulis. Mungkin gua terlalu fokus untuk hujung minggu ini.

Sesuatu yang gua plan dari minggu lepas.

Apa pun, next week akan ada satu jawapan. Pilihan untuk terus mendengar hardcore ulung atau screamo rabak.

10 comments:

alif-mikail said...

bro meme hardcore .. koi belum lagi softcore or middlecore kot.. ahahha

Rajuna said...

rembu,
duduk kl kena dengar screamo
masa mula2 duduk kl dulu, aku pelik.semua anak2 di sini dengar screamo ala eropah. kita orang2 kampung ni mana biasa? chugga2 boleh la.

screamo europe pilihan:
-endless inertia
-enoch ardon

Cik-Gie said...

this sunday? heh ;))
gud luck my fren..

ciKenit said...

screamo... screamo...
^.^v

tuan supplier, ade lagu best2 lagi?
sile send yang paling rabak punye.
ati gua rabak ni.
haha.
:p

apek terror said...

elele...bukan main awak nie semua org ym hangat katekan pasal lu...

CritiCalThinKer said...

i prefer alive.. soalan kan?

l.i.f.e said...

apa menda lah ni. haram aku paham pun. apa2 pun best of luck

Rambo said...

alif - hehehe. *buat 2 step dance

rajuna - pergh. raein la skali.

cikgie - apa ni? sunday2 ni? hehehe

ciki - ada2. nnti supply lagu yg screamo rabak punya.

apek - yeke? budak comel mmg gitu. kan? kan? kan?

crtclthnkr - alive - unhappy.

life - hehehe. kena fahamkan.

Ojie said...

hahaha bkn life je yg x paham..gua pn sama..hehehe

Rambo said...

ojie - hehehe. google la. jgn malas! hehehe