Wednesday, October 28, 2009

Siri bercakap dengan penari kecil [2].

Satu malam. Malam apa, gua tak ingat.

"Sekarang, gua dah ada peti sejuk, mesin basuh, katil queen size warna ungu, rak buku, laci plastik lima tingkat, meja kecik dan ampai mudah alih."

"So...?"tanya Si Penari Kecil.

"Gua nak sofa Carvenzi 'L' shape kaler merah berahi, TV 29 inci siap dengan set home theater Sony atau Panasonic. Itu lu yang kena beli. Amacam?" cadang gua.

"Dapur?"

"Dapur? Lu jugak yang beli. Gua tak nak yang ada api punya. Ok tak?"

"Banyak la lu punya ok! Part yang mahal kena turn gua."

"Muahahahaha"

Settle.

12 comments:

Alina said...

nak pinjam penari tu sat.

Paan said...

A'ah la. Pinjam la kejap.

Bean Jinai said...

katil queen saiz kaler ungu. lain macam je tu.

iyan said...

kaler sume nak berahi-rahi...
ingat takde kaler berahi x boleh romen ke?
hahaha

dewajiwa said...

penari ke lawyer nih?
gaya sembang dah macam ada perancangan dekat-dekat nih. rumah bila mau plan plak? tak best laa sewa. hehe.

frH said...

peh kaler smua nak berahi-berahi punye.

nanti hadiah kawen aku bg kenari baju tido berahi. ok?

mynncinonet said...

waa.. lagi makin bahagia. um,mau pinjam kamu punyer dummy tu jugak camni. voley??? :P

Rambo said...

lina - mana boleh! he he he

paan - gi la cari sendiri bro!

bean - masa depan. senang.

iyan - berahi la merelaxkan. heh heh heh

dewa - rahsia.

frh - apa kata kau bagi aku suit nurse skirt pendek siap dengan fishnet punya stokin tu. dengan suit bomba. Meooww!!!

mynn - tak boleh! he he he

laki cikgu kimia said...

lu kene bagitau 2 bulan in advance. gua nak mintak cuti. bila nikahnye? *ha pulak

babazahra' said...

bagus lah lu dah siap awal2. senang masa menikah nanti kengkawan x susah nk bagi periuk nasi ke, microwave ke, kipas angin ke. datang makan beriyani gam n bagi sampul duit 5ringgit sudah.

Rambo said...

nas - nikoh ape awak ni yob?

baba - nak beriyani gam je.

i'm the girL said...

penari kecil = bakal bini?

hehe