Friday, October 02, 2009

Projek.


Projek terbaru gua dengan partner in crime. Mungkin akan start sebulan dua ini. Proses mendesign sedang giat dijalankan. Macam brader-brader Indo tengah buat bangunan feel sibuk dia. Dah ada dalam 15-20 design. Blog paling terkenal pun ada kita orang design sekali.

Tapi kalau sebulan dua ni tak keluar juga, biasalah, alasan mesti nak macam biasa. Masalah technical la, itu la ini la.

Harap maklum.

2 comments:

Bean Jinai said...

kautim la skit, gua nk join jugak

dewajiwa said...

cun gilos.
ini material untuk dipakai atau untuk dibelek-belek/dilihat je?