Thursday, January 01, 2009

Hai, selamat datang my dear!

Sekarang. Dah malam pun. Maknanya, 1 Januari bakal berakhir. Beberapa jam saja lagi. Muncul 2 Januari. Malam 1 Januari yang di raikan akan semakin dilupakan. Segala bunga api terus jadi kenangan. Segala jenis sambutan terus tinggal ingatan.

Hidup terus. Keseimbangan kosmos berjalan.

Malam tadi, sekadar menjerit "happy new year" dalam kereta. Perjalanan pulang dari bandar Batu Pahat. Gile relax. Tak ada bunga api, tak ada orang ramai, tak ada mengira turun. Yang ada hanya segerombolan anak muda lepas melalak dengan air malt dan sedikit cikedis. Lepas tu lepak kedai Badut. Minum teh. Balik rumah layan Pirates Of The Carribean punya trilogi. Gila relax.

Tahun depan gua rasa macam malas nak balik kampung time hujung-hujung tahun. Sebenarnya, gua rasa rugi kalau gua tak tulis entri pada hari permulaan tahun baru. Macam tak bermula je nanti gua rasa.

Owh, terima kasih kepada yang setia membaca tulisan gua dan selamat datang yang baru datang jenguk.

Gua nekad mahu kasi cerita baik punya tahun ni. Idaman gua, gua nak kitai cerita King Of Letup!

10 comments:

KARKADEWA said...

Selamat menempuh tahun2 mendatang dgn jayanya....

kem said...
This comment has been removed by the author.
kem said...

sticker tu dh ada ke keta aku since january 2008. and start support earlier than that..
bkn sejak2 dorg dh kt atas.
kalau xsuka xyah bace =)
tqvm rambo.have a nice day ahead.

Anonymous said...

arhh rambo saje tak nak bagi muke gua nampak.
iskiskisk

Rambo said...

dewa - tq

kem - hah. serious sgt lu ni.

anon - nmpk sgt ko kurang bg layanan istimewa kat gua.

Anonymous said...

kau mgkn tak perasan....
iskiskiskisk kecik ati i..
mgkn pas ni aku kene buat blog jugak....

AkiM said...

selamat tahun baru weyh...

apek terror said...

peh gamba abg ipar pada en rahsia negara pun ade....

Rajuna said...

tak ajak gua lepak.
sampai hati.

Rambo said...

akim - selamat selamat.

apek - kate sekutu

rajuna - bg nombor la. emel gua.