Thursday, April 23, 2009

Satu kepala.

Tengah gua sibuk buat kerja. Phone gua bunyi. Teks masuk.

"Bz?" teks dari MFG.

"At office. Kinda. What's up?" gua tanya.

"Hmmm...kinda miss you."

Gua tengah huru hara banyak kerja. Dia nak manja-manja. Malam sikit la, baru ada feel. Gua balas cepat-cepat sambil mata tengok skrin komputer.

"Kiss the rain."

"Macam Billie Myers." dia kata.

Dalam hati gua cakap, sebab itu lu MFG gua.

6 comments:

ophy said...

hmm... =)

ainfazrin said...

rambo, baik ko kunci MFG ko ni cepat2. jgn jadi mcm aku, dah jumpa yang satu kepala, tapi..
ah, yang penting kalo ko jumpa orang yang leh complete ur sentence/read ur mind, most probably s/he could complete your world. ;)

KARKADEWA said...

alah...
x sabo tnggu malam...
haha...

frH said...

pehhhhhhhhhhhhh

anyway smlm hujan dowhh .. panas terik plak tu .. kiss the sun laa .. ;)

Rambo said...

ophy - ape yg hmmm?

ain - errr...errr...errr...

dewa - memang la. baru boleh phone sex.

frh - kat sana hujan. sini memang panas he he he

or0 said...

tumpang komen ye rambo.

cik ain, kalo aku dah jumpa yang satu kepala, boleh complete my sentence/read my mind, most probably she could complete my world.

tapi die minat kat duda macam mane?