Wednesday, July 09, 2008

Aku tidak okay.

Wa ingat, wa lepak office hari ini, wa boleh relax-relax sikit. Tapi...

Buka email, salah.
Baca blog, salah.
Buat report, salah.
Buat kerja, salah.
Pegang notebook nak jatuh.
Duduk atas kerusi pun nak jatuh.
Buka locker, barang berterabur.

Apa yang tidak kena ni? Semua serba macam haram. Wa rasa ada kerutan kat dahi. Fikir, fikir, fikir dan terus fikir.

Hoi hati? Kau kenapa?

Baru wa perasan, ini poem memang suit dengan gua.


Apa? Jiwang? Ikut suka gua la nak jiwang ke apa ke. Tak puas hati? Buka blog sendiri. Buat tajuk "aku benci Ziana Zain".

7 comments:

cLinaku said...

best ke citer nikh?apa yang best?tang mana yang best tuh?

ciKenit said...

waaaaaaaah...
skali skale jiwang takpe.
baru la betul human being.
:)

Rambo said...

clinaku - best! sgt best. sume aspek. plot cerita, cinematography, suma la.

Ciki- hmm...tapi....ahh mls la hehehe

saiful said...

fuyooo...boleh pegi buang ancak haha...rambo bwk bersabar...kkiteorg ade support ko la...

eamy said...

apesal ni?hahaha

Rambo said...

saiful - ok tq.

eamy - emosi bergolak. mcm askar thai dengan penduduknya di selatan.

eamy said...

hahaha..jom g golok?!