Friday, July 18, 2008

Harap-harap kali ini menjadi.

Bosan-bosan gua duduk office sambil mood pre-holiday, gua dapat idea. Minggu depan section manager gua ada kat office. Selalunya dia tiada. Jadi, claim report gua direct ke Director gua.

Dengan separa bosan gua pun isi claim form. Toll, minyak dengan allowance sekali.

Bukan itu sahaja, kali ini gua cuba hendak claim taxi fare masa gua pergi Batam hari itu. Gua lupa ambik resit. Taxi mahal tu. Mercedes. Kalau kali ini berjaya, lain kali gua buat lagi.

Gua kira-kira, sekali naik taxi, dekat RM 100. Kalau enam kali gua buat, gua dah dapat RM 600. Boleh beli mesin basuh!

3 comments:

apek terror said...

en rambo cupid lu dtg tmpt gua...hehe..
lu marah gua lagi ker???
anta message pun tidak di balas..kecik hati...

ciKenit said...

wah!
mesin basuh ye?
terima kasih rambo...
*buat2 muke konpiden*
haha.

Rambo said...

apek - marah? apa mende yg nak maroh kat aok nih?

ciki - *buat2 muke str8