Wednesday, July 16, 2008

Girls..please take note!

Dengan ini, gua mengaku bahawasanya, gua, RAMBO (bukan nama sebenar) mengaku tidak pernah mengupah mahupun menyuruh CIK-GIE ini membuat kenyataan sedemikian.

Adalah difahami kenyataan ini mungkin datang dari hati beliau yang ikhlas.

Terima kasih.

*tangan gua tengah gaya angkat sumpah.

14 comments:

eamy said...

cik gie saje carik nahas
nnt dia ni akan tag line tuh smpai la 14 tahun lg..hahaha.

ciKenit said...

hahahaha....
entry ini sangat comel.

*angkat tangan gaye besumpah*
entry saje keh, tade lelebey....
;))

Dila Raden said...

(jap aku nak muntah)

aku tak nampak signifikan antara licik dan kiut

biar aku buat pembetulan

kau tak licik
kau bangang



baru kena

Cik-Gie said...

laaa..
sumpah aku ikhlas.
abang rambo dulu memang paling kiut dan comel kat sekolah
rebutan beb
haha

Rambo said...

girls...please belajar terima kenyataan. Hakikat itu memang pahit untuk di telan.

apek terror said...

aiks -terima kasih cik gie ikhlas kan....

kate2 manusia licik nie mmg nmpk naive tp still licik...

http://justclickme.wordpress.com/2008/04/23/siapakah-selebih-licik-licin-dan-handal-selain-mat-taib/

copy link nie then tgk lah kesalahan org yg menulis article di link ini...

dia x kenal rambo licik lg lebih dari mohd taib haha...

Cik-Gie said...

alah
apa sangat lah licik abang rambo nih
licik pastu emo
licik licik emo emo
manja lebeh
haha

Rambo said...

apek - lu ni memang nk kene ni.

cikgie - ckp aku manja pulak? amboi.

or0 said...

lu mmg kiut bro, nak nak time lu nak rembat bola, siap ade gaye tangan lg..

apek terror said...

ehem2...manja pula yea..bgus2...

Rambo said...

oro - owh. terima kasih terima kasih.

apek - "kau mau mati?"

apek terror said...

ehem2 tumpang lalu....(nmpak mannje tidak?)hehe..

enggak mau mati lagi dong...

pipiyapong said...

ada juga gua lempang budak rembo ni kang..

Rambo said...

apa salah gua?

pengakuan ikhlas tu...