Friday, August 01, 2008

Excited sampai tak boleh tidur.

Semalam, gua YM sama sahabat. Satu ayat gua tak boleh 'blah'.

"Start malam ini sure lu tak boleh tido."

"Apsal?" gua tanya.

"Yelah, 3 August ini kan lu mahu tengok Toe. Excited sampai tak boleh tido la. Fikir nak pakai baju apa, seluar apa, baju apa."

"Hotak lu. Lu ingat zaman sekolah rendah ke apa? Zaman-zaman excited hendak pergi rombongan ke Kota Kelumpo?" gua jawap.

Haram. Lantas memori gua pergi rombongan menjelma.

5 comments:

artsoul said...

zaman2 sekolah mmg bnyk memori indah..
salam kenal

apek terror said...

gua tau lu nie mmg licik....gua ingt cikgu mos lu ingt?

Rambo Tiruan said...

artsoul - salam kenal. kalau makwe, bagi la no telipon.

apek - kau ni menyibuk je kat mana mana. pegi tulis kat blog sendiri la. haha

Rambo said...

artsoul - tu pasal la. haih..penat igt zaman sekolah.

takat - apa kena mengena gua senyum dengan licik? lu ni mmg nk kena.

eh, rambo tiruan? - lu ingat ni page lu ke? pergi kayakan abg ber la!!!

eamy said...

hahahaha
ada rambo tiruan bagai
ni mesti bar code sama neh
hak3