Sunday, August 17, 2008

Gua tahu hari ini hari Ahad. AKAB pun pernah update blog hari Ahad apa!

Gua memandu sepanjang Lebuhraya Damansara-Puchong dengan kelajuan rata sambil radio kaset Kelisa gua mendendangkan kugiran daripada United Kingdom bernama Arctic Monkeys berulang kali pada petang Ahad!

Kesimpulannya, gua sudah sedikit rasa muak. Dan sifat manusia kufur nikmat yang tidak pernah rasa puas.

Andai ada satu pintu ke dimensi lain, pasti gua orang yang pertama bertungkus lumus untuk dapatkan pintu itu.

14 comments:

apek terror said...

gua ade pintu mau???

eamy said...

err..pintu ape pek?

jasmin said...

lu duduk equine kan? dekat je kot ngan serdang. lu bosan bosan turun area gua. kita minum teh tarik mamak maulana

Rambo said...

apek - pintu lu gua xnak. Nnti gua jumpa prof klon.

eamy - pintu ke dimensi lain. mau ikot kalau jumpa?

jasmin - cmne aku nk kontek? hehehe

ciKenit said...

owh, sile la share pintu ke dimensi laen tu dengan ciki.

dem!
hidup ini bosan.
sangat bosan.
amat bosan.
fucking bosan.
b.o.s.a.n!!!
urgggggh....

eamy said...

rambo da mula membawa endemic pintu sukahati neh..hahahaha

S.YanaZ said...

Rambo,
pintu......



PINTU Kubor?
Errrkk!
Huh!
:/

eamy said...

err..maken feymes skang yeh

Rajuna said...

tau kugiran pintu rintangan api?
dah RIP

apek terror said...

eamy pintu nie pintu harimau...
boleh pilih ikut suke...x de paksaan...

rambo bukan pintu tu nie pintu lain...

Rambo said...

ciki - boleh saja. Mari2

yanaz - bukan. itu terlalu membuatkan gua keras! Pintu lain.

eamy - manadeeeee..

rajuna - xtahu. fuh! tercabar ilmu rock gua.

apek - eh lu jgn bual kat ruangan kolum gua boleh tak?? bengang btol gua! gua cepuk ndakkk??!

apek terror said...

nape tibe gua je mcm marah??? pe salah manusia naive mcm gua nie....

lu letak shout box satu rambo...

jasmin said...

ko kenal cik frh kan? ko tanya dia mcm mana nak contact aku

Rambo said...

apek - sebab gua tak letak la gua tanak ada org bual. kalau gua letak sure gua suh lu org bual.

jasmin - owh ok. peace! butter satu!! hehehe