Wednesday, December 31, 2008

Selamat tinggal sayang. Selamat datang sayang.

Rata-rata gua tengok cerita pasal 2008. Bermacam gaya. Gaya emosi, gaya bersemangat, gaya buat-buat gembira, gaya memang gembira. Semua ada. Berbagai.

Gua. Bila melibatkan pandang masa lampau, gua memang kalah. Manjang sayu. Manjang emo-emo sikit. Nak-nak Camera Obscura tengah temankan gua.

Tapi senyum-senyum sendiri pun ada jugak. Mende-mende yang gua suka, confirm kena senyum.

Azam. Gua malas nak cerita pasal azam. Kalau azam gua tu boleh bercakap, mesti-mesti gua kena maki. Berazam bagai, sudahnya azam entah kemana, mende yang gua buat entah kemana. Susah-susah, gua tak payah ada azam tahun ini. Senang.

Yang pasti, tahun ini, tahun 2008. Banyak perkara dan perubahan demi perubahan yang dah gua capai. Perubahan dari segi positif ada, negatif pun boleh tahan banyak. Biasalah, hidup.

Gua macam nak tulis banyak. Tapi gua fikir-fikir, nanti jadi macam satu rancangan TV3 yang review apa dah berlaku sepanjang tahun yang biasa bersiaran malam tahun baru. Entah apa nama rancangan dia gua lupa.

Susah-susah, klik je Cetusan Emosi Gua sebelah kanan tu. Settle!

8 comments:

kem said...

same la..
aku pon mls nk ckp psl azam..
tp aku akn cube utk kempiskn perut.
hmpph!~

yatta!~

eamy said...

hahaha
asal tahun baru azam baru
cuba la tahun baru pegi shopping ke
kan ke best tu :P

mrblind said...

azam..best juga cerita pasal azam ni..

chi am said...

lo stil ingat lagi ke encik azam tu bo.. sudahlah.. kumbang bukan seekor.

KARKADEWA said...

apa ada dgn azam..

Rambo said...

kem - tu kategori azam gak tu.

eamy - jom! hahaha

blind - takpe la. hehehe

nas - hahaha sial lu.

dewa - yeah! ada apa dengan azam.

frH said...

happy new year bro!
may u be blessed always :)

Rambo said...

happy new year babe.
2nd sentence tu mcm lain macam laa..hahaha