Monday, November 10, 2008

Gua masih lagi dalam tempoh bergembira.

Idea gua malu-malu hendak keluar. Mereka semua masih penat bergembira.

Later.

10 comments:

babazahra' said...

gua macam biasa dengar si Wenger ni cakap "we have the character to win the title". banyak tahun. skit lagi melingkup lah tu.

Rambo said...

hahaha betul2.

ish..apehal gua mcm berpaling tadah ni!

ilazz said...

amboii.. lama tul mud hepi ko ekk dik.. x pe arr. layann jekk.

CritiCalThinKer said...

gua memang harap lo gembira selalu.. tapi harap jugak lo terus apdet.. cepat la bo.. cepatlaa..

Hafez Rachwan said...

bo, gua rasa lu kena makan pil sonotron cm gua..
cpt baik utk injured even panas jap..
hasilnya sampai ke hari ni,
mgkn sampai ke old trafford..
nmpk je baju mu..
gua bilang..
AIG = Arsenal is GREAT!

ciKenit said...

heh.
ciki pun sedang dalam tempoh bergembira.
terase superior dan hebat.
paham kan maksud ciki??
hahahaha....
:)

gembire lame2 sket oke rembo?
;)

j or ji said...

kami sedang belajar perit kekalahan..yelah,dah bertahun asik menang..

alif-mikail said...

ceh! setakat nak beritahu takdak idea pun jadi entry

frH said...

kami (aku & wan) baru tengok repeat mlm td .. mmg ptt bergembire sehingga 7hari 7mlm

Rambo said...

ilazz - ni blm kira lama lagi ni. hehehe

C.T - hahaha. tu cite lain. ada 'cite' lain ni. muahahaha

Rachu - hahaha. cara2!!

ciki - faham sangat. mari kita bergembira lama2.

jorji - sila-lah. jangan lama2 sgt. x elok untuk kesihatan perut. hehehe.

aliff - kan ke entri tu. ada maksud di sebalik entri ini. hehehe

frh - haaa..tu la dia. manis dia sama manis masa game dulu yang Henry score tanduk untuk menang tu. hehehe