Friday, November 07, 2008

Jangan lu orang pakat nak bakar page gua ini pulak kalau lu orang rasa tertipu.

Punya lah tidak proaktif waktu-waktu macam ni. Nak-nak petang Jumaat. Memang kalau bagi gua kerja, memang Isnin petang baru gua siapkan. Malas macam hape rasanya.

Tambahan, gua berjalan dalam terik matahari tadi. Punya la panas. Kalau panas-panas gini, zaman budak-budak dulu, sure gua dah rembat kanta pembesar mak gua. Lepas tu, duduk bawah pokok rambutan, hala-kan kanta pembesar tu keatas daun rambutan kering dengan suluhan tepat matahari. Bila berjaya terbakar, mak aih..gembira bagai.

Dalam gua layan gua punya malas+ngantuk+penat gua dapat tahu page gua kena link ke page Sol-Jah.

Gua tak bersalah. Sumpah. Gua cuma jawab soalan -soalan.

Dah soalan tu tanya apa gua buat hujung minggu lepas? Gua jawap le gua pergi Maskara Shorties. Tetiba pulak ada link kat Sol-Jah. Gua langsung tidak tahu menahu pasal ini.

Ampun. Tapi kalau rasa-rasa yang baca review pasal Maskara Shorties ni, cuba-cuba klik kat page sebelah tu ada kot.

Ok-la. Gua bagi senang sikit. Ini pun yang gua jumpa je. Jangan marah gua pulak. Try klik brader ni. Si brader Jorji ni pun ada gak. Sikit. Lain lu orang cari sendiri ye.

Murni kan gua?

8 comments:

ciKenit said...

ape?
tak paham...
ape yang murni ni?
:-ss

Rajuna said...

minyak masak seri murni hasil penapisan 2 kali kurang kolesterol.

l.i.f.e said...

bebel menda nih? keglemeran melanda?

CritiCalThinKer said...

aduu.. gua xtau ape citer dunia skang ni..

apek terror said...

abg bloggers.....*berdiri tegak n tabik hehe...

Rambo said...

bukanla. gua cuma taknak mereka rasa tertipu. bila bukak page gua, takde review maskara shorties. yang ada soalan tag je. tu gua letak link mana2 page yg ada review.

amacam?

pipiyapong said...

baik budak rembo ni..boleh dibuat pengasuh anak anak..

Rambo said...

hahaha. mcm silaka.