Thursday, January 21, 2010

Keliru

Memandangkan gua sekarang dah habis kerja secara rasmi, tapi ada balance beberapa hari sebelum pulang, walaupun kerja gua, bawak customer jalan jalan, tapi sempat juga gua luangkan masa ke kedai kasut. Drooling.

Sudahnya, gua keliru.

Yang ini,
Atau yang ini.


Belum cerita beg lagi.

Gua ingat, gua nak buat baik dengan Group Leader team gua kat sini-lah. Senang sikit riki riki gua kalau ada kerja kosong kat sini.

15 comments:

i'm the girL said...

dua2 pon bukan... haha

tom said...

dude..gravis itam 1st tu terbaik!

Lil^GriZzLe said...

gua suka yang no3..putih tu nampak sexy kat kaki weh! ;)

haney said...

saya suka yg ijao tu..

dewajiwa said...

bikin panas je gambar2 nih. cis.
toksah beli lah Rem. cis.

Cik-Gie said...

ahh semua common colour. cari la colour yg outstanding.! shocking pink contohnya

StingRay said...

hoh...gambar keempat tu memang dasat.

j or ji said...

mana-mana gua ok.saiz 9 ok.
nanti balik kita kira camna.
tq.
:)

l.i.f.e said...

ahhh..mana ultraman hayata???...pegi carik!

babazahra' said...

cemana j punya size sama dengan gua? dua pasang lah tu Bo, yer? Chelsea yang mula2 kaler cekelat tu memang nampak kena ngan gua ni. letih dh pakai boot ada tali.

Rembo said...

ajee - ala. lu mmg. takde citarasa bergaya secara separa extreme. he he he

tom - sama dengan putih #3 tu. tu yg buat keliru bila sorang2 tu.

jiha - putih. hmmm...*garu garu dagu.

hany - hijau payah nak match kot beb.

dewa - keh keh keh.

cikgie - shocking pink? adeh la. BOLD sangat la.

sting - #4 eh?

j - lu nak betul cakap. bank in eh. Gua dah pokai ni.

life - alamak, mls pula nk ke akihabara tu.

baba - pergh itu pun idaman gak tu. tapak Red Wing Irish setter ni!

farra said...

superb!

Rembo said...

mana satu?

j or ji said...

gua nak kasut yg takda jual kat sini je.rm berapa?

siperempuan said...

wrne puteh shantek!!